• 13sep
          • Štúdio (Divadla) za zrkadlom

            Štúdio (Divadla) za zrkadlom

            Divadlo Za zrkadlom je projekt pravidelných autorských divadelných inscenácií, ktoré v spolupráci s KZP pripravujú profesionálni divadelníci na doskách javiska veľkej sály DK Zrkadlový háj. V tejto dramaturgii vznikla prvá inscenácia pôvodného rodinného muzikálu Alica v krajine zázrakov, ktorá mala premiéru 1. júna 2021 a v spolupráci s O. Z. Čisté divadlo, pripravuje KZP na december 2021 druhý titul - autorský muzikál Janko a Marienka, na motívy známej rozprávky.

             

            Pri Divadle za zrkadlom vzniká preto priestor pre všetkých záujemcov o divadelné umenie. Štúdio, do ktorého sa môžu prihlásiť deti od 5 rokov, bude otvorené všetkým Petržalčanom, ktorí majú záujem pravidelne sa divadlom zaoberať vo svojom voľnom čase formou pravidelných kurzov až do veku 18 rokov.

             

            V Štúdiu budú vyučovať profesionálni dramatickí umelci a umelkyne s pedagogickým vzdelaním a skúsenosťami:

            Michaela Čobejová, Zuzana Haasová, Marcel Nemec, Matej Struhár .

      • 12sep
        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.